Diana-Monica Bejan - Fundația Comunitară Mureș

Alerg ca să fac lumea mai bună!

520 RON Donatii stranse
26% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt în călatoria proprie de transformare de vreo 4 ani și este una minunată, cu peisaje incredibile, munți provocatori de urcat și mai nasol de coborât dar mai ales cu cer albastru, aer curat, libertate și multă dragoste de sine, de natura si de oameni frumosi.

Sunt activă și curioasă, mereu dispusă să încerc ceva ce nu am făcut niciodată, să mă provoc și să imi testez curajul și limitele. Am urcat pe munți, am și sărit cu parașuta, am practicat și Aikido, dar de alergat nu m-am văzut în viața mea alergând. Am acceptat totuși în 2014 provocarea unui alergător drag mie și iată-mă acum, în al patrulea an de alergat - an în care am petrecut cele mai multe ore doar cu gândurile mele pe asfalt, în alergare.   

De mai bine de un an am adoptat un stil de viaîă vegan care m-a ajutat să ajung la un nivel, foarte fain, de energie atunci când alerg și asta m-a impulsionat să iau decizia de a alerga primul semimaraton din viața mea - Bucharest Half Marathon, din 14 octombrie 2018.

Visez la o lume sănătoasă și plină de compasiune în care noi oamenii să traim în armonie cu toate viețuitoarele și cu natura, o lume în care să folosim tehnologia pentru a evolua împreună cu planeta noastră albastră. Omul care m-a inspirat să alerg cu un scop, și să-mi doresc chiar să alerg pe munții ăia pe care îi am de urcat în viață, este Cristian Man. El face STIINTELE MARI (http://fcmures.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6090) împreuna cu niște copii minunați din comunitatea mea de acasa. Alerg pentru ca noile generații să dezvolte tehnologiile de care avem nevoie pentru a-mi transforma visul în realitate.     

Be the change you want to see in the world. Am inceput cu mine 7qKCexev9cAf_LOrmKKTvj0sd5Ntn9-sCimBrTwL9M0_PeTwfZEXJ99g3ZqvUdyFqnwER0nTnkdjwaW_W0XYK_DPhd6KdxszjgOZ8nSiTrKa1AczfDx1_-ykYTx_vjQpNmg-0I02


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Comunitară Mureș

Fundația utilizează mecanisme diverse pentru a mobiliza aceste resurse din comunitate (sponsorizări, donații, evenimente de atragere de fonduri, donații salariale, marketing comunitar, etc.), oferind oportunitatea sponsorilor și donatorilor de a direcționa resursele proprii către acele zone și domenii care sunt de interes pentru aceștia și pentru comunitate.

Științescu Mureș

Prin acest proiect dorim să încurajăm pasiunea pentru domeniile STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) în rîndul copiilor, prin implicarea profesorilor, părinților, antreprenorilor si angajatilor din companiile din județul Mureș interesați să transmită frumusețea științei către cei mai tineri membri ai comunității.

9 Donatii

SUCCES!
14 oct 2018
12 oct 2018

Anonymous

100 RON
12 oct 2018
Baftă, Diana :)
05 oct 2018
04 oct 2018

Good luck

10 RON
03 oct 2018

Ulf

50 RON
Keep it sassy and classy, gurrl!
02 oct 2018
Good luck! Run, Diana, run!
02 oct 2018
02 oct 2018